Digitaal
VOG aanvragen in gemeente Den Haag.

Verklaring Omtrent het Gedrag.

Start hier uw online aanvraagproces.

VOG aanvraag starten

€40,35 excl. Dienst Justis 33,85
Hoe werkt het?

Uw VOG aanvragen binnen enkele minuten
via het elektronische aanvraagformulier.

vog aanvragen spoed

Snel en eenvoudig

VOG online aanvragen
binnen enkele minuten.

Gemakkelijk en snel uw Verklaring Omtrent Gedrag online aanvragen
zonder een afspraak bij de gemeente Den Haag.

vog aanvragen

Screening door

Dienst Justis

De officiële instelling voor het screenen en afgeven van het Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

vog aanvragen spoed

Snel geregeld

VOG Aanvragen
binnen één minuut.

Online uw Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen
zonder een afspraak bij de gemeente.

 

Start uw aanvraag

vog aanvragen spoed

Screening door

Ministerie van
Veiligheid en Justitie

De officiële Nederlandse instantie voor het behandelen en screenen van het Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

Start uw aanvraag

Eenvoudig VOG aanvragen in Den Haag

Inwoners van Den Haag kunnen via mijnVOGaanvragen een Verklaring Omtrent het Gedrag aanvragen. Bijna alle werknemers hebben een VOG nodig om hun werk te kunnen beoefenen. De aanvragen die online zijn ingediend bij mijnVOGaanvragen wordt de VOG door Dienst Justis per post verzonden.

Start hier uw aanvraag


Verwerkingskosten indienen officiële VOG verklaring: €40,35
Exclusief Dienst Justis 33,85

Wat dient een VOG voor?

Nadat u een aanvraag voor een Verklaring Omtrent het Gedrag heeft ingediend, zal Dienst Justis uw strafblad bekijken. Een VOG is bijna onmisbaar voor elk bedrijf. In bepaalde bedrijven en sectoren is het vaak noodzakelijk. Met uw Verklaring Omtrent het Gedrag toont u aan dat uw gedrag geen invloed heeft op (uw toekomstige) kansen op de arbeidsmarkt.

Geen bezoek aan het gemeentehuis in Den Haag.

Pre-screening verzorgd door MijnVOGaanvragen.nl.

Veilig en betrouwbaar elektronisch aanvragen.

Binnen één minuut uw VOG aangevraagd.

VOG thuisgeleverd via de post.

vog aanvragen

De VOG-aanvraagprocedure verloopt aanzienlijk efficiënter via internet. Als uw werkgever u vraagt om online een VOG aan te vragen, kunt u dit binnen enkele minuten doen.

mijnVOGaanvragen.nl is een online intermediair waar u digitaal uw VOG-aanvraag kunt indienen. Hierdoor is het niet nodig om naar het gemeentehuis Den Haag te gaan. U kunt dus tijd besparen door niet in de rij te hoeven wachten en gewoon vanuit uw eigen huis een VOG aanvragen Den Haag.

VOG aanvragen in 3 stappen.

Veelgestelde vragen

Is mijnvogaanvragen.nl een onderdeel van de overheid?

Nee, dat zijn wij niet. Wij fungeren als online loket en intermediair door u te assisteren bij het verkrijgen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij maken het aanvragen van een VOG minder tijdrovend en eenvoudiger doordat u niet meer naar uw lokale gemeentehuis in Den Haag hoeft te gaan.

VOG Aanvraag Starten

Wat is vereist om mijn aanvraag in te dienen?

Voor het aanvragen van een VOG heeft u het volgende nodig:

  • Toegang tot internetbankieren. Betaling wordt met iDeal gedaan;
  • Een geldige inschrijving in uw gemeente;
  • Een Digi-D, zodat u uw aanvraag en identiteit kunt bevestigen

VOG Aanvraag Starten

Wat is een Verklaring Omtrent het Gedrag?

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een document dat aantoont dat u geen openstaand gerechtelijk verleden hebt waardoor u bepaalde banen of functies in de maatschappij niet kunt bekleden. Alleen de screeningsprofielen waarvoor u in aanmerking komt, komen in aanmerking. Nadat u uw sollicitatie hebt ingediend, beoordeelt Dienst Justis of uw strafblad een gevaar vormt voor de functie of het doel waarvoor u solliciteert.

VOG Aanvraag Starten

Wat kost het online aanvragen van een VOG?

Wanneer u een aanvraagformulier via onze website indient, betaalt u eenmalig €40,35 verwerkingskosten. Binnen één werkdag zorgen wij ervoor dat uw aanvraag correct wordt ingediend bij Dienst Justis. U krijgt van Dienst Justis een code waarmee u uw aanvraag kunt invullen. Met uw DigiD en de unieke code die u van Dienst Justis krijgt, bevestigt u uw aanvraag. Na deze stap moet u 33,85 euro overmaken aan Dienst Justis. Dienst Justis neemt uw aanvraag in behandeling nadat deze is ingediend.

VOG Aanvraag Starten

Hoe krijg ik mijn VOG?

Als Dienst Justis vaststelt dat u geen strafbare feiten heeft gepleegd die uw aanvraag voor een VOG in gevaar zouden brengen, ontvangt u uw VOG per post van Dienst Justis.

VOG Aanvraag Starten

Wat is de geldigheidsduur van een VOG?

De werkgever bepaalt wanneer een VOG verouderd raakt. Sommige bedrijven eisen dat de VOG’s jaarlijks worden bijgewerkt door regelmatig aangeworven personeel.

VOG Aanvraag Starten

Hoe dien ik een aanvraag in?

Er zijn verschillende manieren om een VOG aan te vragen. De snelste manier is via ons online loket. Binnen 24 uur hebben wij uw aanvraag ingediend bij de database van Dienst Justis.

VOG Aanvraag Starten

Hoelang duur het voordat ik mijn VOG geleverd krijg?

Het kan twee weken duren voordat Dienst Justis een beslissing neemt indien u nooit eerder in aanraking bent gekomen met de autoriteiten. Bent u wel eerder in aanraking geweest met de politie? Ook dan kunt u alsnog een VOG krijgen. Er is dan wel aanvullend onderzoek nodig, en het kan tot acht weken duren voordat Dienst Justis een uitspraak doet over uw aanvraag.

VOG Aanvraag Starten

Wat houd een screeningsprofiel eigenlijk in?

Dienst Justis zal aan de hand van de gekozen screeningsprofielen nagaan of de gepleegde strafbare feiten een belemmering zijn of kunnen zijn voor het ontvangen van een VOG.

Screeningsprofielen worden onderverdeeld in drie ondergroepen:

Functieaspecten, Algemene Screeningsprofielen en Onbekende Functie.

Een Functieaspect is een activiteit die een persoon op regelmatige basis uitvoert. Een leraar, taxichauffeur of vertaler zijn allemaal voorbeelden van functieaspecten. Alle 8 Algemene Screeningsprofielen worden geselecteerd bij “Onbekende Functie”. De volgende acht onderwerpen komen in de Algemene Screeningsprofielen aan de orde:

– informatie;
– geld;
– goederen;
– diensten;
– zakelijke relaties;
– proces;
– aansturen organisatie;
– personen;

Uit de VOG zal blijken uit welke screeningsprofielen de aanvrager is gescreend.

VOG Aanvraag Starten

Door wie wordt er gescreend?

De enige overheidsinstantie die een VOG mag afgeven is Dienst Justis. Wij dienen onze aanvraag in bij Dienst Justis, de instantie die over deze zaak gaat. U wordt vervolgens beoordeeld door Dienst Justis.

VOG Aanvraag Starten

Hoe kan ik mijn eigen justitiële gegevens inzien?

De Justitiële Informatiedienst heeft hiertoe een schriftelijk verzoek nodig.

Op basis van welke gegevens wordt er gescreend?

Dienst Justis zal uw antecedenten onderzoeken op criminele activiteiten en nagaan of deze een gevaar vormen voor de functie waarvoor u in aanmerking komt, rekening houdend met uw antecedenten.

VOG Aanvraag Starten

Hoe ontvang ik mijn VOG?

Uw VOG wordt per post naar uw huisadres gestuurd door Dienst Justis. Deze wordt niet naar uw werkgever gestuurd. Het is ook niet mogelijk om uw VOG digitaal te ontvangen.

VOG Aanvraag Starten

Heb ik herroepingsrecht?

U heeft te allen tijde het recht om uw aanvraag in te trekken. Zodra wij uw aanvraag bij Dienst Justis hebben ingediend, heeft u echter niet meer de mogelijkheid om deze te annuleren. Wij hebben onze diensten als intermediair al voldaan nadat wij de aanvraag hebben ingediend

Wij erkennen het belang van het leveren van uitstekende service. Vindt u dat wij onze diensten op een uitzonderlijke manier leveren? Laat het ons weten, zodat wij u van dienst kunnen zijn. Wij helpen u graag op alle mogelijke manieren om de zaken weer op de rails te krijgen.

Contact opnemen

VOG aanvragen Den Haag

Wilt bij de gemeente Den Haag een vogj aanvragen ? Daarvoor moet u eerst een afspraak maken bij het gemeentehuis. Vervolgens gaat u, na het vinden van een open datum en tijd, naar de gemeente en sluit u aan in de rij. Als u aan de beurt bent, wordt uw aanvraag ingediend en wordt deze naar de Dienst Justis gestuurd. U kunt uw aanvraag vog digitaal indienen via ons online vogformulier voor Hagenezen.

Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen

Een VOG, of VOG Verklaring Omtrent het Gedrag, is een document dat bewijst dat u een geen strafblad heeft dat uw functie kan beïnvloeden. Voor bepaalde functies kan het vog aanvragen verplicht zijn. Wat is VOG? VOG betekenis staat voor “Verklaring Omtrent het Gedrag”. Een vog verklaring is een officieel document waarin staat dat het justitiële verleden van de sollicitant geen invloed zal hebben op zijn of haar werk in de maatschappij. Organisaties, instanties en instellingen willen hiermee hun risico beperken.

Waar kun je een VOG aanvragen?

Justis biedt de mogelijkheid om een vog aan te vragen. Hiervoor moet u echter naar de gemeente Den Haag gaan. Om een vog aanvraag in te dienen via de gemeente in Den Haag, kunt u daar niet terecht zonder een afspraak te maken. Niet elke dag en elk tijdstip is toegankelijk, en u zult hoogstwaarschijnlijk geruime tijd moeten wachten. Het vog digitaal aanvragen is nu mogelijk om met een computer of smartphone te doen. Binnen 1 werkdag na het indienen van uw vog aanvraag, wordt deze doorgestuurd naar Dienst Justis.

VOG aanvragen werkgever

Werkgevers vragen vaak een VOG aan voor hun (toekomstige) werknemers. Zo kunnen zij zelf de profielen kiezen waarop zij de werknemers gescreend willen zien, zodat zij een VOG met passende profielen hebben.

VOG aanvragen zonder werkgever is ook een mogelijkheid. De kosten voor het aanvragen van een vog bedragen € 40,35, exclusief de heffing van 33,85 door Dienst Justis. Om via ons digitaal loket een vog aan te vragen, hoeft u zich niet in te schrijven. U hoeft alleen het aanvraagformulier vog op de voorpagina in te vullen en uw aanvraag volgens de voorschriften in te dienen.

VOG aanvragen digitaal

Er zijn verschillende methoden om een verklaring goed gedrag te verkrijgen. De snelste en eenvoudigste methode is om uw vog aanvragen online in te vullen. Veel personen weten niet op welke profielen zij gescreend moeten worden. In dat geval is het beter om de zaken in handen van de professionals te laten. Onze specialisten doen de voorscreening voor u en zorgen ervoor dat u een VOG krijgt waarop u gescreend bent op de juiste screeningscriteria.

“Hoe lang duurt een vog aanvragen?” vragen de meeste mensen. Het digitaal vog aanvragen bij ons duurt één dag. Als u uw aanvraag dezelfde dag nog bevestigt met uw DigiD, kunt u uw VOG binnen twee weken met de post thuis verwachten. Een bewijs van goed gedrag aanvragen is hierdoor erg simpel en snel geregeld. VOG aanvragen zzp? Dat kan ook middels deze weg!