Digitaal
VOG aanvragen in gemeente Rotterdam.

Verklaring Omtrent het Gedrag.

Start hier uw online aanvraagproces.

VOG aanvraag starten

€40,35 excl. Dienst Justis 33,85
Hoe werkt het?

Uw VOG aanvragen binnen enkele minuten
via het elektronische aanvraagformulier.

vog aanvragen spoed

Snel en eenvoudig

VOG online aanvragen
binnen enkele minuten.

Gemakkelijk en snel uw Verklaring Omtrent Gedrag online aanvragen
zonder een afspraak bij de gemeente Rotterdam.

vog aanvragen

Screening door

Dienst Justis

De officiële instelling voor het screenen en afgeven van het Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

vog aanvragen spoed

Snel geregeld

VOG Aanvragen
binnen één minuut.

Online uw Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen
zonder een afspraak bij de gemeente.

 

Start uw aanvraag

vog aanvragen spoed

Screening door

Ministerie van
Veiligheid en Justitie

De officiële Nederlandse instantie voor het behandelen en screenen van het Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

Start uw aanvraag

Eenvoudig VOG aanvragen in Rotterdam

Het aanvragen van een VOG voor de bewoners van Rotterdam, kan eenvoudig en snel bij mijnVOGaanvragen. Bijna alle werkgevers eisen een Verklaring Omtrent Gedrag om een bepaalde functie uit te kunnen oefenen binnen het bedrijf. Uw VOG wordt door Dienst Justis via de post verstuurd, ook bij de online aanvragen die zijn ingediend bij mijnVOGaanvragen.

Start hier uw aanvraag


Verwerkingskosten indienen officiële VOG verklaring: €40,35

 

Wat dient een VOG voor?

Nadat u een VOG aanvraag indient, doet Dienst Justis onderzoek naar uw justitiële verleden. Bijna alle bedrijven vereisen een VOG. Voor sommige bedrijven en sectoren is het zelfs verplicht om gescreend te worden op bepaalde screeningsprofielen. Uit uw Verklaring Omtrent het Gedrag wordt duidelijk dat uw gedrag geen bezwaar vormt voor uw (toekomstige) functie.

Geen bezoek aan het gemeentehuis in Rotterdam.

Pre-screening verzorgd door MijnVOGaanvragen.nl.

Veilig en betrouwbaar elektronisch aanvragen.

Binnen één minuut uw VOG aangevraagd.

VOG thuisgeleverd via de post.

vog aanvragen

Het online aanvragen van een VOG is veel sneller. Indien uw werkgever een VOG vereist van nu, kunt u dit online binnen enkele minuten aanvragen.

MijnVOGaanvragen.nl is intermediair in het online aanvragen van een VOG. Hierdoor is het niet nodig om naar het gemeentehuis van Rotterdam te gaan. Zo kunt u onnodige wachtrijen besparen en eenvoudig uw VOG aanvragen Rotterdam.

VOG aanvragen in 3 stappen.

Veelgestelde vragen

Is mijnvogaanvragen.nl een onderdeel van de overheid?

Nee, wij dienen als online loket en zijn intermediair voor het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij maken het aanvragen van een VOG sneller en eenvoudiger, doordat u geen bezoek hoeft te brengen bij uw gemeente.

VOG Aanvraag Starten

Wat is vereist om mijn aanvraag in te dienen?

Voor het aanvragen van een VOG heeft u het volgende nodig:

  • Toegang tot internetbankieren. Betaling wordt met iDeal gedaan;
  • Een geldige inschrijving in uw gemeente;
  • Een Digi-D, zodat u uw aanvraag en identiteit kunt bevestigen

VOG Aanvraag Starten

Wat is een Verklaring Omtrent het Gedrag?

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een document waaruit te zien is dat uw justitiële verleden geen bezwaar zal vormen voor het uitvoeren van een specifieke functie of taak in de samenleving en/of werkomgeving. Hierbij wordt enkel gekeken naar de screeningsprofielen waarvoor u gescreend wordt. Nadat u uw VOG aanvraag heeft ingediend, zal Dienst Justis beoordelen of uw justitiële verleden een risico kan vormen voor de functie of het doel waarvoor u de VOG heeft aangevraagd.

VOG Aanvraag Starten

Wat kost het online aanvragen van een VOG?

U betaalt bij het aanvragen via onze website éénmalig de verwerkingskosten van €40,35. Wij zetten uw aanvraag binnen één werkdag op een correcte wijze uw aanvraag klaar bij Dienst Justis. U ontvangt hiervan een unieke code van Dienst Justis waarmee u uw aanvraag kunt voltooien. U bevestigt uw aanvraag via uw DigiD met uw unieke code. Hier dient u een bedrag van 33,85 aan Dienst Justis over te maken. Uw aanvraag is dan volledig afgerond en zal uw aanvraag afgewerkt worden door Dienst Justis.

VOG Aanvraag Starten

Hoe krijg ik mijn VOG?

Uw VOG ontvangt u per post van Dienst Justis, als het uit onderzoek blijkt dat u geen strafbare feiten heeft gepleegd die een belemmering vormen voor de functie waarvoor u een VOG heeft aangevraagd.

VOG Aanvraag Starten

Wat is de geldigheidsduur van een VOG?

De werkgever bepaald zelf hoe oud een VOG mag zijn. Sommige werkgevers eisen ieder jaar opnieuw een VOG van de vaste werknemers.

VOG Aanvraag Starten

Hoe dien ik een aanvraag in?

Het aanvragen van een VOG kunt u doen op verschillende manieren. Het meest eenvoudige manier is om dit via onze online loket te doen. Wij zetten uw aanvraag binnen 24 uur, meestal zelfde dag, al klaar in de database van Dienst Justis.

VOG Aanvraag Starten

Hoelang duur het voordat ik mijn VOG geleverd krijg?

Indien u niet in aanraking bent geweest met de politie en geen strafbare feiten heeft gepleegd, kan het twee weken duren. Bent u wel in aanraking geweest? Indien u geen strafbare feiten heeft gepleegd, die een belemmering vormen voor de functie waarop u wordt gescreend, kunt u nog steeds een VOG ontvangen. Echter, is er een nader onderzoek nodig en kan het tot acht weken duren tot Dienst Justis een beslissing heeft genomen.

VOG Aanvraag Starten

Wat houd een screeningsprofiel eigenlijk in?

Als het blijkt dat een persoon in aanraking is geweest met justitie, beoordeelt Dienst Justis aan de hand van de gekozen screeningsprofiel(en) of de gepleegde strafbare feiten een belemmering is of kunnen vormen voor de functie waarvoor een VOG wordt aangevraagd.

Screeningsprofielen worden onderverdeeld in drie ondergroepen:

Functieaspecten, Algemene Screeningsprofielen en Onbekende Functie.

Bij functieaspecten kunt u denken aan een docent, taxichauffeur, tolk, aanvragen van een visum etc. Bij Onbekende Functie word er op alle profielen gescreend bij Algemene Screeningsprofienen. De Algemene Screeningsprofielen bestaat uit 8 onderwerpen:

– informatie;
– geld;
– goederen;
– diensten;
– zakelijke relaties;
– proces;
– aansturen organisatie;
– personen;

Op de VOG wordt vermeld op basis van welke screeningsprofielen de aanvrager is gescreend.

VOG Aanvraag Starten

Door wie wordt er gescreend?

Dienst Justis is de enige bevoegde die een VOG kan afgeven. Wij dienen de aanvraag netjes op een correcte wijze in bij Dienst Justis. U wordt daarna beoordeeld door Dienst Justis.

VOG Aanvraag Starten

Hoe kan ik mijn eigen justitiële gegevens inzien?

U dient  hiervoor een schriftelijk verzoek in te dienen bij de Justitiële informatiedienst.

Op basis van welke gegevens wordt er gescreend?

Dienst Justis zal op basis van uw verleden screenen op strafbare feiten die zijn gepleegd en of dit een risico vormt voor de functie waarop u gescreend wordt.

VOG Aanvraag Starten

Hoe ontvang ik mijn VOG?

Uw VOG wordt door Dienst Justis naar u toegezonden via de post op uw huisadres en niet uw werkgever. Het is niet mogelijk om uw VOG digitaal te ontvangen.

VOG Aanvraag Starten

Heb ik herroepingsrecht?

U heeft herroepingsrecht. Echter, komt dit te vervallen zodra wij uw aanvraag hebben ingediend bij Dienst Justis. Nadat wij de aanvraag hebben ingediend, hebben wij onze diensten als intermediair geleverd.

Echter, zijn wij van mening dat een goede dienstverlening een behoefte is. Bent u ontevreden over onze diensten? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op. Wij komen graag samen met u tot een oplossing.

Contact opnemen

VOG aanvragen Rotterdam

Wilt u een vog aanvragen in Rotterdam? Om te beginnen moet u een afspraak maken op het gemeentehuis. Vervolgens gaat u, nadat u hebt bepaald wanneer en waar u terecht kunt, naar de Gemeente Rotterdam en sluit u aan in de rij. Als u aan de beurt bent, stuurt de gemeente uw aanvraag naar Dienst Justis. U kunt ook een aanvraag vog digitaal indienen via ons online loket voor Rotterdammers als u dat wenst.

Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen

De VOG, of “Verklaring Omtrent Gedrag”, is een document waar veel bedrijven tegenwoordig om vragen. Voor sommige banen is het zelfs verplicht om een VOG aan te vragen. Maar wat is VOG dan en waar is het goed vooor? VOG betekenis is een verklaring van goed gedrag. Het vog verklaring is een officieel formulier van de overheid waarin wordt geverifieerd dat het justitiële verleden van de aanvrager geen belemmering zal vormen voor het uitoefenen van zijn of haar taken in de maatschappij. Bedrijven, instanties en instellingen willen met deze methode risico’s beperken.

Waar kun je een VOG aanvragen?

Justis heeft een dienst die u in staat stelt een vog aan te vragen. Om een VOG aan te vragaen, moet u echter naar de gemeente Rotterdam. U kunt daar alleen heen als u een afspraak heeft gemaakt. De meeste dagen en tijden zijn ze volgeboekt, en wachten op je beurt bij de gemeente zal waarschijnlijk wat van je kostbare tijd in beslag nemen. Het vog digitaal aanvragen gaat veel sneller en het is erg eenvoudig. Uw vog online aanvragen is binnen een minuut gedaan. Binnen een werkdag wordt uw aanvraag doorgestuurd naar Dienst Justis.

VOG aanvragen werkgever

Werkgevers eisen vaak een VOG voor hun toekomstige werknemers. Zo kunnen zij kiezen op welke profielen zij de sollicitanten willen laten controleren, zodat zij er zeker van kunnen zijn dat degenen die komen, zijn gescreend op de juiste profielen.

Een vog aanvragen zonder werkgever is niet onmogelijk. De kosten voor het aanvragen vog bedragen € 40,35, dit is exclusief de leges van 33,85 van Dienst Justis. U hoeft zich niet te registreren om uw aanvraag via ons digitale loket in te dienen. U hoeft alleen het aanvraagformulier vog op de voorpagina in te vullen en op te sturen.

VOG aanvragen digitaal

Er zijn verschillende manieren om een verklaring goed gedrag te krijgen. De snelste en eenvoudigste aanpak is om uw vog aanvragen online in te dienen. Veel personen zijn zich niet bewust van de profielen waaraan zij moeten worden getoetst. Ook hier laat u de zaken best in handen van experts. Onze specialisten doen de pre-screening voor u en zorgen ervoor dat u een VOG ontvangt waarop u bent getoetst aan de juiste screeningsprofielen.

Veel mensen vragen zich af: “Hoe lang duurt een vog aanvraag?” Ons team kan u helpen bij het digitaal vog aanvragen in 1 werkdag. U kunt uw VOG in ongeveer 2 weken op de post verwachten als u dezelfde dag nog uw aanvraag bevestigt met uw DigiD. Het bewijs van goed gedrag aanvragen is dus nog nooit zo eenvoudig geweest. Het is ook mogelijk om op deze manier een VOG aanvragen zzp.